egon.csoky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nechcem chodiť s vrahyňou!

Ja by som s vrahyňou nikdy nechodil. Vy áno?

http://marketer.hnonline.sk/c1-35599940-pink-nadabovala-v-reklame-aligatora-bez-koze 

 


Zelená propaganda | stály odkaz

Komentáre

  1. a kto je tá vrahyňa?
    ....egonečko, zrejme máš na mysli dámu v kožuchu... inak si myslím, že v dnešných časoch je nosenie kožuchov zbytočné... kedysi, keď boli tuhé zimy, ľudia prekonávali v tej zime veľké vzdialenosti peši alebo na koňoch, či na vozoch, vtedy boli kožušiny fakt takmer nevyhnutnisťou...ale dnes, ked vyjdem von, sadnem do auta...no blbosť... kožuch som si nikdy nekúpila a ked mi ho chcel Matahár kúpiť, tak som si radšej pýtala peniažky...nedal, potvora...úplne mi stačia modne výstrelky z umelých plyšákov....horšie je to s botama...fakt je ten, že kožená bota je hold lepšia - ani noha tak nesmrdí...ale jaké sú fasa lakovkové lodičky! No a krokodíla by som teda nechcela ani na kabelku, ani na boty...jedine, ako pomstu za zožraného príbuzného...ale to nehrozí..pa
    publikované: 11.03.2009 11:41:18 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ok, mozeme
    Tak spolu mozeme chodit:D
    Dobre si napisala:)
    Ja jednoducho nerozumiem ludom, ktori tieto veci nosia a uz vobec nerozumiem, ako je mozne, ze niekto moze tieto zvierata stahovat z koze za ziva, len preto, aby sa kozuch nezaspinil a neposkodil a zostal cely..
    publikované: 11.03.2009 17:05:22 | autor: csoky (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014